Preventieve maatregelen Corona Virus (COVID-19)

Door: Mehdi Ghoochannejhad15 maart 2020

Ook binnen onze praktijk volgen wij de ontwikkelingen ten aanzien van het Corona virus. Uiteraard nemen wij de nodige extra maatregelen met betrekking tot hygiene. Daarnaast vragen wij uw medewerking door aandacht te besteden aan de feiten.

Heeft u verkoudheids- of griepverschijnselen zoals niezen, keelpijn, loopneus, hoesten of verhoging (38 graden of meer), dan verzoeken wij u vriendelijk om niet naar onze praktijk te komen. Uiteraard kunt u bij twijfel eerst contact met ons opnemen om te overleggen of het verstandig is om uw afspraak door te laten gaan. 

Verder rest ons te zeggen dat de praktijk gewoon open is voor mensen zonder de bovengenoemde verschijnselen. 

Alvast onze hartelijke dank voor uw begrip en medewerking. 

Fysiotherapie en Training Vos en Ghoochannejhad

contact opnemen
Terug naar overzicht